Predseda vlády M. Dzurinda na konferencii Vysoké Tatry 2005

18.11.2005 Celý región

Konferencia s názvom Vysoké Tatry 2005 sa uskutoční v sobotu 19. novembra o 09.30 h v priestoroch kongresovej sály Grand hotela Praha vo Vysokých Tatrách ...
Konferencia s názvom Vysoké Tatry 2005 sa uskutoční v sobotu 19. novembra o 09.30 h v priestoroch kongresovej sály Grand hotela Praha vo Vysokých Tatrách – Tatranskej Lomnici. Konferenciu organizuje Výbor vlády SR pre obnovu a rozvoj Vysokých Tatier pod záštitou predsedu vlády SR Mikuláša Dzurindu.

Témou konferencie bude zhodnotenie súčasnej situácie vo Vysokých Tatrách rok po ničivej kalamite a možnosti ďalšieho rozvoja územia v nadväznosti na víťaznú štúdiu trvalo udržateľného rozvoja Vysoké Tatry 2005.
V rámci podujatia sa uskutočnia i sprievodné akcie – krst knihy fotografií o Tatrách, výstava fotografií a filmová projekcia s tematikou Vysokých Tatier.
O 11.00 h sa v priestoroch Grand hotela Praha v Tatranskej Lomnici uskutoční tlačová konferencia predsedu vlády SR Mikuláša Dzurindu a tajomníka Výboru vlády SR pre obnovu a rozvoj Vysokých Tatier Ivana Štefanca.
TASR o tom dnes informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.
 

Vyberte región

mark